08.30 to 17.00 Ma t/m Vrij

Exportweg 6-29301 ZV Roden

info@meijerroden.nl 050-5018260

Schakel ons in voor deskundig en onpartijdig advies

ezgif 2 0b7cb31de2 1Een onafhankelijke partner en bemiddelaar in verzekeringen kan u een hoop hoofdbrekens uit handen nemen. V.O.F. Meijer Roden biedt u helderheid en duidelijkheid met deskundig, onpartijdig advies en ondersteuning. Wij brengen alle verschillende soorten verzekeringen voor u in kaart, vergelijken premies en vinden de dekking die echt bij u past. Ook na het afsluiten van een verzekering helpen wij u graag veranderingen (mutaties) door te voeren of vragen over uw dekking te beantwoorden.

U kunt bij ons assurantiekantoor nog ouderwets rekenen op persoonlijke aandacht. Bij V.O.F. Meijer Roden zijn onze klanten geen nummers. Ons team blijft betrokken om de beste service voor u op maat samen te stellen. Wij werken dan ook altijd met een persoonlijke kennismaking om uitgebreid uw situatie en uw wensen te bespreken. Van begin tot eind kunt u op ons rekenen.

Op deze website kunt u meer lezen over al onze diensten en de verschillende mogelijkheden. Wilt u meer weten, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

[forms ID=2]

Voor meer informatie over alle mogelijkheden bij ons assurantiekantoor kunt u ons tevens een bericht sturen via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons.