08.30 to 17.00 Ma t/m Vrij

Exportweg 6-29301 ZV Roden

info@meijerroden.nl 050-5018260

Levensverzekeringen

Bepaal uw wensen voor uw levensverzekering of uitvaartverzekering met V.O.F. Meijer Roden.

We zijn er allemaal liever niet mee bezig: overlijden en het regelen van de uitvaart. Met de juiste levensverzekering, of uitvaartverzekering, zorgt u er echter voor dat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken en ruimte overhoudt om te genieten van het leven. Daarnaast ontneemt u uw dierbaren en naasten een hoop zorgen. V.O.F. Meijer Roden helpt u de stappen te zetten voor de meest complete dekking.

Enerzijds is uw situatie belangrijk om een goede levensverzekering of uitvaartverzekering te bepalen. Hierbij worden bijvoorbeeld de volgende vragen gesteld:

• Hebt u een gezin of partner waar rekening mee gehouden moet worden? 
• Spelen er leningen en schulden mee? • Wat zijn uw eigendommen en bezittingen? 
• Hebt u een eigen onderneming?

Anderzijds zijn uw wensen van groot belang. Wij helpen u de volgende zaken te bepalen:

• Welke voorzieningen er worden getroffen voor uw nabestaanden. 
• Hoe u uw uitvaart wilt vormgeven, of dat u juist wilt dat uw nabestaanden alle vrijheid krijgen. 
• Hoe uw onderneming wordt afgewikkeld of voortgezet.

Er spelen uiteraard meer factoren mee. Ook na het afsluiten van een verzekering kan er veel veranderen. V.O.F. Meijer Roden kan u zo veel mogelijk uit handen nemen en brengt alle mogelijkheden in kaart, precies op uw persoon en uw situatie afgestemd. Ook zorgen wij dat uw verzekering waar nodig wordt bijgewerkt. Zo zorgen wij voor een zo compleet mogelijke dekking, zonder zaken waar u niet mee te maken hebt, en dus ook niet voor hoeft te betalen. Bel voor meer informatie naar 050-5018260 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

 

Aansprakelijkheidsverzekering

V.O.F. Meijer Roden staat u bij: sluit uw aansprakelijkheidsverzekering af via ons kantoor

Een ongeluk is helaas snel gebeurd. Met een aansprakelijkheidsverzekering kunt u financiële consequenties door materiële schade en letselschade die in een privésituatie is ontstaan opvangen. Dit soort situaties zijn ontzettend vervelend. Zo hebben ze niet alleen vaak zware emotionele gevolgen, maar kunnen ze ook nog eens financieel bemoeilijkt worden door bijvoorbeeld een schadeclaim. V.O.F. Meijer Roden zorgt ervoor dat de gevolgen overzichtelijk blijven en dat u op de juiste manier uw verantwoordelijkheid voor de financiële gevolgen kunt dragen.

Er wordt in een persoonlijk gesprek bepaald wat uw situatie is en welke behoeften u hebt. Wilt u bijvoorbeeld dat uw gezin en huisdieren worden meeverzekerd? Wilt u een wereldwijde dekking, of is dit niet nodig? Ook bekijken wij welke zaken u al gedekt hebt. Zo zijn er in sommige autoverzekeringen al een aansprakelijkheidsverzekering opgenomen. U wilt dan natuurlijk geen dubbele premie betalen.

V.O.F. Meijer Roden zorgt er tevens voor dat bij veranderingen uw verzekering up-to-date gehouden wordt en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan wanneer u gebruik moet maken van de aansprakelijkheidsverzekering.

Hebt u interesse in onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact op met V.O.F. Meijer Roden door te bellen naar 050-5018260 voor een afspraak. Ook kunt u uw vragen stellen via het contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Rechtsbijstandsverzekering

Met V.O.F. Meijer Roden kiest u de juiste rechtsbijstandverzekering, wat uw situatie ook is

U weet nooit van tevoren wanneer u een rechtsbijstandverzekering nodig hebt. Hopelijk hoeft u er ook nooit gebruikt van te maken. Toch kan het zijn dat u onverwachts in een conflict terecht komt. In dat geval kunnen de kosten voor rechtsbijstand ontzettend oplopen. Bescherm uzelf en kies met V.O.F. Meijer Roden voor de meest complete dekking.

Er zijn verschillende aanbieders en verschillende dekkingsmodules. Wij helpen u bepalen welke zaken er op u van toepassing zijn. U kunt uzelf onder andere verzekeren voor geschillen op het gebied van werk, verkeer, inkomen en huisvesting, maar ook als u bijvoorbeeld ten onrechte een dagvaarding ontvangt. De verschillende premies en voorwaarden worden helder in kaart gebracht. Wij nemen u vervolgens de complete aanvraag uit handen.

V.O.F. Meijer Roden staat na het kiezen van de rechtsbijstandverzekering klaar voor advies, als u nog vragen of onzekerheden hebt, of als uw situatie verandert. Denkt u hierbij aan zaken als een dekking bij een echtscheiding, het meeverzekeren van uw gezin en huisdieren, de vrijheid om zelf een advocaat te kiezen, hulp in het buitenland of welke wachttijden er gehanteerd worden.

Wacht niet tot u in een conflict terecht komt en verzeker uzelf van de beste dekking. Bel naar 050-5018260 om een afspraak te maken met ons assurantiekantoor. Als u nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in op deze website. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

recreatieverzekering

V.O.F. Meijer Roden zorgt ervoor dat u bij uw recreatieverzekering echt krijgt wat u nodig heb

U wilt uiteraard zo onbezorgd mogelijk van uw vrije tijd genieten. Of u nu op reis gaat, een vakantie hebt geboekt of bijvoorbeeld een caravan of pleziervaartuig bezit: V.O.F. Meijer Roden zorgt ervoor dat u zich niet meer hoeft bezig te houden met de formaliteiten van een recreatieverzekering en u zich kunt richten op een zo plezierig mogelijke tijd.

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Daarnaast controleren wij dat u geen dubbele premie betaalt, omdat sommige zaken eventueel al in een andere verzekering zijn opgenomen. Samen met u vinden we zo de recreatieverzekering die het beste bij u past.

Uiteraard blijven wij u bijstaan na het afsluiten van de door u gekozen verzekering. Denkt u hierbij aan het afhandelen van schade en annuleringen of het aanbrengen van wijzigingen voor een zo compleet mogelijke dekking. Tevens kunt u altijd op gedegen advies rekenen. Wij helpen u bij vragen als:

• Speelt er een eigen risico mee? 
• Op hoeveel medische zorg in het buitenland kan ik rekenen? 
• Welke voorwaarden gelden er voor het annuleren van mijn reis? 
• Wat moet ik zelf doen voor een goede schadeafhandeling? 
• Is er vervangend vervoer mogelijk bij onverwachte annulering? 
• Hoe zit het met gezinsleden of reisgenoten?

En nog veel meer.

V.O.F. Meijer Roden wenst u veel plezier op reis of in uw vrije tijd. Voor de rest zijn wij er. Maak direct een afspraak voor een recreatieverzekering door te bellen naar 050-5018260. Voor meer informatie kunt u tevens het contactformulier op deze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Motorrijtuigverzekering

Laat uw motorrijtuigverzekering gewoon over aan V.O.F. Meijer Roden

V.O.F. Meijer Roden vindt voor u de allerbeste balans tussen een voordelige premie en de meest complete dekking. Er zijn ontzettend veel verschillende opties als het aankomt op motorrijtuigverzekeringen. Het is dan vaak lastig om op uw eigen houtje onafhankelijke informatie in te winnen. Wij helpen u met deskundig en onpartijdig advies, en weten precies waar wij op moeten letten.

Naast een voordelige premie brengen wij verschillende polisvoorwaarden voor u in kaart. Daarbij wordt gelet op uw behoeften, zodat u niet betaalt voor zaken waar u geen gebruik van zult maken. Als het bijvoorbeeld aankomt op een autoverzekering wordt er tevens naar uw auto gekeken om te bepalen welke dekking voldoende is. Ook brengen wij u op duidelijke wijze op de hoogte van eventueel eigen risico, of een tweede auto meeverzekerd is, welke service u kunt verwachten van uw verzekeraar en hoe een schadeafhandeling eruit zal komen te zien.

V.O.F. Meijer Roden kan u eerlijk en helder helpen bij het uitkiezen van een juiste motorrijtuigverzekering. Naast uw auto kunt u uiteraard ook uw motor, fiets, boot of elk ander vervoersmiddel verzekeren. Neem geheel vrijblijvend contact op of plan direct een afspraak in. Bel ons op 050-5018260 of vul het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.

Inboedelverzekering

Sluit uw inboedel- en woonhuisverzekering af met assurantiekantoor V.O.F. Meijer Roden

Het is uiteraard een zeer prettig idee als uw woning en eigendommen correct zijn verzekerd. Bij het afsluiten van een inboedel- en woonhuisverzekering dient u niet alleen alle verschillende aanbieders met hun eigen voorwaarden te vergelijken, maar moet u er tevens voor zorgen dat u uw bezittingen correct in kaart hebt gebracht. V.O.F. Meijer Roden zorgt ervoor dat u zeker bent van de juiste dekking.

Een inboedel- en woonhuisverzekering keert uit bij verschillende soorten schade. Denkt u hierbij aan diefstal, brand, waterschade of schade door een storm. Maar ook uw ruiten (die zoals u vast weet erg breekbaar zijn) kunnen meeverzekerd worden. Een erg belangrijk onderdeel is dat u uw dekking up-to-date houdt. Ook hierbij kan ons assurantiekantoor u helpen.

Hebt u in de afgelopen jaren:

• uw woning verbouwd of uitgebreid? 
• nieuwe meubels gekocht? 
• uw apparatuur vervangen?

In al deze gevallen en meer zorgt V.O.F. Meijer Roden dat u niet onderverzekerd achterblijft.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Wij brengen alle verschillende premies en de voorwaarden voor u in kaart. Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs en bel V.O.F. Meijer Roden op 050-5018260. U kunt voor informatie tevens terecht via ons contactformulier op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht van ons terug.